Aanmeldingsprocedure

We proberen onze doelen te realiseren door drie keer per jaar een duo vrijwilligers naar Artesanos te sturen. Na een kennismaking met de vzw en een selectieronde kiezen we de nieuwe vrijwilligers, die elkaar al dan niet op voorhand kennen. De geselecteerde kandidaten worden vanaf dan volledig klaargestoomd om het project in Mexico over te nemen van de vorige ploeg.

Met hulp van de leden van de vzw worden alle praktische zaken in orde gebracht en worden de vrijwilligers voorbereid op hun verblijf.

De duur van het project kan variëren, in samenspraak met de vertrekkende vrijwilligers.

 

Eens aangekomen in Mexico staan er twee introductieweken op het programma: het nieuwe duo gaat twee weken samenwerken met de vorige vrijwilligersploeg, die hen inleidt in het project en het dagelijkse leven. Daarna mogen ze de touwtjes in eigen handen nemen.

Je hoeft niet vloeiend Spaans te kunnen spreken, maar voor een vlotte inwerking in het project vragen wij wel een goede basiskennis Spaans tegen het vertrek. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld een aantal lessen nemen, maar ook de leden van de vzw kunnen je hierin ondersteunen.

Je kandidaat stellen kan via e-mail:
kandidaten@artesanos.be
Je kunt je e-mail richten aan Nele Verbist.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s